Terwijl op televisie de BN-ers strijden om de gouden baton in het populaire programma MAESTRO, bereiden 3 BT-ers (Bekende Ternaarders) zich voor op het MAESTRO-concert van Brassband Euphonia.

De 3 BT-ers zijn de uitdaging aangegaan om zich in 7 weken te ontwikkelen tot dirigent.

Op vrijdagavond 12 januari 2018 kan iedereen tijdens het traditionele Nieuwjaarsconcert van Euphonia komen kijken wie de titel ‘MAESTRO 2018’ verdient.

Wie de 3 BT-ers zijn?

Onze eerste kandidaat Johannes Herder, eigenaar van Spar Herder Ternaard

Onze eerste MAESTRO kandidaat is Johannes Herder, eigenaar van Spar Herder Ternaard. Op vrijdag 12 januari 2018 laat hij tijdens het Nieuwjaarsconcert van Brassband Euphonia zien dat hij de muziek net zo goed aan het publiek kan verkopen als zijn producten in de winkel. Komt allen om Johannes aan te moedigen!

Geplaatst door Euphonia Ternaard op woensdag 13 december 2017

 

En onze tweede Maestro kandidaat, Marianne Folbert. Ouderenpastor van de PKN gemeente Ternaard.

Onze tweede MAESTRO kandidaat is Marianne Folbert, Ouderenpastor van de PKN gemeente Ternaard. Op vrijdag 12 januari 2018 laat zij tijdens het Nieuwjaarsconcert van Brassband Euphonia zien dat zij het publiek net zo goed kan boeien met haar muzikaliteit als met een preek. Komt allen om Marianne aan te moedigen!

Geplaatst door Euphonia Ternaard op donderdag 14 december 2017

 

En onze derde Maestro Kandidaat, Lolke Smit. Ambachtelijk slager in Ternaard

Onze derde en laatste MAESTRO kandidaat is Lolke Smit, Ambachtelijk Slager in Ternaard. Op vrijdag 12 januari 2018 laat hij tijdens het Nieuwjaarsconcert van Brassband Euphonia zien dat een Nederlands Kampioen Gehaktballen maken, ook een (ex-)Nederlandse Brassband Kampioen 4e divisie kan leiden. Komt allen om Lolke aan te moedigen!

Geplaatst door Euphonia Ternaard op vrijdag 15 december 2017

 

 

Komt allen vrijdag 12 januari 2018 om Johannes, Marianne en Lolke aan te moedigen!